Gizlilik Politikası
FENESE KALIP PLASTİK METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. gizliliğinizi korumaya ve ona saygı göstermeye kendini adamıştır. Gizlilik Politikasına bağlılığımız, herhangi bir sorumluluk reddi beyanı ile sizden topladığımız veya bize sağladığınız veya herhangi bir şekilde işlenecek olan tarafımıza verdiğiniz kişisel verilerin temelini belirler.Kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini anlamak için lütfen bu politikayı dikkatle inceleyin.

Sizden toplayabileceğimiz bilgiler
Kişisel verilerinizi doğrudan sizden ya da hizmetlerimizle ilişkili olarak veya yasal iş faaliyetlerimiz sırasında bize sağladığınız diğer bilgiler aracılığıyla elde edebiliriz.
Aşağıda detaylı olarak bahsedilen Verileri toplayabilir ve işleyebiliriz;
Tam adınız; adresiniz; çeşitli e-posta adresleriniz; cep telefonu numaraları dahil olmak üzere çeşitli telefon numaralarınız; uyruğunuz; banka hesap bilgileriniz, ödeme bilgileriniz dahil olmak üzere sizinle ilgili finansal bilgiler; Size hizmet verebilmemiz için üçüncü taraflarla girdiğiniz sözleşmelerin ayrıntıları; diğer taraflarla ilişkinizin detayları; doğum tarihiniz; Çocuklarınızın detayları ve diğer ilişkiler(AGİ süreçleri); alerji gibi kronik hastalık ayrıntıları dahil tıbbi kayıt raporları; araç kayıt numaranızın detayları; ehliyetinizin detayları, kaza raporları, mesleki yeterlilik bilgi ve belgeleri, görsel verileriniz, sicil numarası, fotoğraf, video kaydı, uyarı ihtar disiplin cezası bilgileri, adli sicil kaydı bilgileri;
Güvenlik ve kişisel verilerinizi sakladığımız yer
Kişisel verilerinizin güvenliğini korumayı taahhüt ediyoruz. Kişisel verilerinizin yetkisiz erişime ve kullanıma karşı korunmasına yardımcı olmak için çeşitli güvenlik teknolojileri ve prosedürleri kullanıyoruz. Politikaları gözden geçirmeye ve yeni teknolojilerin kullanıma sunulmasıyla ek güvenlik tedbirlerini uygulamaya devam edeceğiz.

Bilgilerin internet üzerinden iletilmesi tamamen güvenli değildir ve verilerin Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Güvenli ülke listesi dışındaki ülkelere aktarılmasını içerebilir. Bu, genellikle web üzerinden; e-posta hosting hizmetleri veya Bulut aracılığıyla bize teslim edilen özel yazılım çözümleri için bulut çözümlerinin kullanımı yoluyla gerçekleşir.Bununla birlikte, kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanacak herhangi bir üçüncü tarafa yetki vermeyiz. Güvenli olmayan ülkeler, kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak yeterli düzeyde koruma sağlayamayabilir. Verilerinizi göndererek, bu aktarımı, depolamayı ve işlenmeyi kabul edersiniz.
Kişisel verilerinizi korumak için elimizden geleni yapmamıza rağmen, bize aktarılan kişisel verilerinizin güvenliğini tam anlamı ile garanti edemeyebiliriz. Herhangi bir veri aktarımı kendi sorumluluğunuzdadır. Kişisel verilerinizi aldıktan sonra, yetkisiz erişimi önlemek için uygun güvenlik önlemlerini kullanırız.
Kişisel verilerinizin Kullanımı
Sahip olduğumuz kişisel verilerinizi kullanıyoruz:
• Hizmetlerimizin reklamı gibi meşru çıkarlarımızda; aşağıdaki listelenen hizmetlerinsizlere iletimi gibi amaçlar için sizden onay alarak ilginizi çekebilecek hizmet veya ürünlerimizle ilgili bilgileri size sağlamak için,
• Sizinle aramızdaki herhangi bir sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek;
• Hizmetlerimizi tanıtmakla ilgili meşru menfaatlerimizde,
• Mevzuata/Yasalara uymak
• Hizmetlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için kullanabiliriz.
Kişisel Verilerinizin aktarımı
Verilerinizi, iş ortaklığımız gereği, bize hizmet veren veya herhangi bir işletme veya varlıkları sattığımız veya satın aldığımız durumlarda üçüncü taraflara açıklayabiliriz. Bu durumda, Verilerinizi söz konusu işletme veya varlıkların muhtemel satıcısına veya alıcılarına ifşa edebiliriz. Verilerinizi herhangi bir yasal zorunluluğa uymak veya çalışanlarımızın veya müşterilerimizin haklarını, mülklerini veya güvenliğini korumak amacıyla da aktarabiliriz.
Diğer sitelere linkler
Web sitemiz zaman zaman diğer web sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu web sitelerinin herhangi birine web sitemiz aracılığı ile bir bağlantı sağlarsanız, bu web sitelerinin kendi gizlilik politikalarına sahip olduğunu ve bu politikalar için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmediğimizi lütfen unutmayın. Bu web sitelerine herhangi bir veri göndermeden önce lütfen bu politikaları kontrol edin.

Haklarınız
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. maddesi Kapsamında sizinle ilgili verileri nasıl işlediğimize dair bilgi vermek veya değişiklikler yapmak için bize başvurmak için birey olarak belirli haklara sahipsiniz. Bu haklar belirli durumlarda geçerlidir ve aşağıda belirtilmiştir:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Veri Sorumlusu Bilgisi
FENESE KALIP PLASTİK METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
Bu politikadaki değişiklikler
Bu Politikayı zaman zaman güncelleme/değiştirme hakkımız saklıdır. Herhangi bir değişiklik yaparsak, bu değişiklikleri; hangi bilgileri topladığımızı, bu bilgiyi nasıl kullanabileceğimizi ve hangi durumlarda açıklayabileceğimizi, paylaşırız. Web sitemizi veya hizmetlerimizi kullanmaya devam eder ya da değişiklikler yayınlandıktan sonra veri aktarımını sürdürürseniz, güncellenmiş politikayı okuduğunuz ve kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bizimle iletişime geçin
Bu Politika ve işlediğimiz verilerle ilgili sorular, yorumlar, istekler ve şikâyetlerinizi kvkk@fenese.comadresinden lütfen bize bildirin.
Tüm talepler hızlı ve detaylı bir şekilde ele alınacaktır.